Vi venter, og venter......

Nå nærmer tida for løpetid seg. Siden Zelante blør så lite når hun har løpetid, har det vært vanskelig å vite nøyaktig når startet.... Nå blir hun sjekket hver dag og alle mulige tegn tolkes..... Markerer hun mer enn normalt på tur, er hun "hoven" osv.... Foreløpig har det ikke vært noe som tyder på at løpetiden er nært forestående. Kanskje markerte hun litt mer enn normalt på turen i dag, men bare kanskje....

Mens vi venter har vi vært og besøkt Tony, i følge han er det enda ei stund til løpetiden kommer. I allefall ei uke - om vi tolker tegnene hans riktig... Men, er vi gode nok på hundespråket til det? Vi møtte også en Riesenhanne på ett år (Kalle), i følge han - så har hun løpetid! Han var skikkelig ivrig, men Zelante var ikke med på leken i det hele tatt. Det er vel en stor sannsynlighet for at Kalle er i en alder der han ikke tar det så nøye hvordan tispa lukter ;-)

Hos Tony er det ei lita agilitybane med slalåm, to forskjellige hopp og en tunnel. Der lekte vi og koste oss. Zelante hadde ikke glemt gamle kunster mens hun var på ferie, og det viste hun gjerne med å løpe i forveien, så kunne vi som er så trege bare komme etter :-D

2 kommentarer:

Shira, Victor og Therese sa...

Spennande!..
Kor bur Tony?
Eg kan forresten skrive under på at 1 år gamle hannhundar som regel ikkje bryr seg om det er løpetid eller ei - dei digger damene uansett! ;)

Britt og Zelante sa...

Tony er nabohunden og bestekompisen til Z. Harry skal bli kjæreste og bor i Gøteborg. Løptiden har startet og spenningen er i taket!