Slektstreff

Lørdagen var avsatt til slektstreff for Zelante på Voss. Zelante kom standmessig til treffet med favorittbilen sin, GTV-en. For at hun skulle være sikret og trygg underveis, hadde vi lånt Tony sitt bilbelte. Det fungerte kjempefint og det spørs om ikke vi må kjøpe ett til Zelante også. Det er nå en gang slik at av og til må Zelante være med i GTV-en og uten bilbelte kan vi ikke sikre henne.

Over 20 hunder med eiere og familie møtte frem. Kjempekos!!
Treffet startet med at vi møttes oppe på en parkeringsplass. Der fikk alle hundene hilst på hverandre og funnet ut av hvem de andre var. Så gikk vi ca en halv time innover fjellet til vi kom til et vann. Der kunne hundene slippe løs, og de tøffeste kunne bade. Zelante er stum av beundring over broren som bader i det iskalde vannet!
Det var tilrettelagt for grilling og de tobeinte koste seg med pølser. Med så mange løse hunder, måtte de minste barna "få vakt" når de skulle spise sin mat ;-). Men jeg tror at før grillingen var omme, så hadde alle hundene lurt til seg noe godt ;-)
Hundene herjet og koste seg og løp rundt om kring. Det var litt morro å se at Zelante lekte mest med søskena sine. Spesielt to av brødrene. Lurer på om de på et vis kjenner hverandre, eller om det var ren tilfeldighet? Etter en god time så gikk vi tilbake til bilene der hundene ble "stallet" opp. Nå ble alle de tobeinte inviterte inn på sætra til ekte setermat; rømmegrøt, spekemat, melkekaker, lapper og ikke mindre enn fem sorter kake!
Når alle var gode å mette måtte hjemturen starte. Vel hjemme bar det rett i dusjen med Zelante. Jeg tror hun hadde tatt med seg mesteparten av den gjørma som fantes på Voss. Mesteparten lot hun ligge i bilen, resten dusjet vi vekk:-)
Tror Zelante hadde en fin dag, i allefall var ho trøtt og sliten resten av kvelden og flyttet seg ikke fra sofaen før vi skulle gå og legge oss.

Ingen kommentarer: