Uffda

Nå er panikken begynnt å komme for fullt. Vi har fått trene altfor lite. Etter påske måtte jeg en tur til Nederland i forbindelse med jobben. (Forøvrig så frarådes alle å forsøke å reise til Nederland uten pass, selv om det gikk bra for noen måneder siden :-). Om en likevel tar sjansen, bør en være forberedt på mye kjeft og mange lærerike opplevelser hva som enn skal gjøres, f.eks kjøpe togbilett....) Jeg kom hjem fredag og på hele veien hjem satt jeg og gledet meg til å gå tur og trene med Zelante, så ble jeg syk. Hele helga ble tilbrakt på sofaen, orket knapt nok å reise meg fra den i det hele tatt. Nå er det mandag og formen er fin, og det er arbeidsuke... Typisk, det er så fryktelig upraktisk å være syk i helgene:-).

Jaja, helga får komme som den kommer. Enten går det bra, eller så går det ikke bra. Så enkelt er det egentlig. Uansett så gleder jeg meg veldig, det er iallefall helt sikkert.

3 kommentarer:

kari anne sa...

Da er du heldig, for jeg har kastet bort forrige uke med sengekjøp, jobbing, shopping og ommøblering, og denne uka går vekk i postoperativ lynrestituering så jeg kommer meg opp på kurs til helga i det hele tatt (det vil si hvis det ikke blir streik og ferjene slutter å gå)

Britt og Zelante sa...

Alt er jo relativt da, den postoperative delen kan jeg godt unnvære, resten kan jeg gjerne bytte i ei jobbreise eller to:-)

Det går an å kjøre fergefritt, du må ikke la det stoppe deg fra å komme i helgen! Gleder meg til å se dere i gjen.

Simen sa...

Gleder meg til å lese om kurshelgen :)