Så er boksen i boks!

Og kameraet var ikke der.....

Nå har ho gått i boksen, dvs den ene gangen satte ho seg på kanten. Men, alle fire beina var oppi boksen to ganger. I morgen skal det taes bilde som bevis. I tillegg på alle fire beina oppi boksen har vi trent utgangsstilling vha samme boks, og litt mer på triksene, til slutt tok vi ei økt med stimuluskontroll på de øvelsene vi hadde kommando på fra før og alt i alt har vi hatt ei vellykket og fin trening. Triksene ho tilbyr helt frivillig nå er;
-Bamse - trent inn vha target
-Flau - trent inn vha shaping
-"Død" - trent inn vha shaping
-Stå på to- trent inn vha shaping
-Vinke - trent inn vha shaping
-Rygge- trent inn vha shaping
-Slalåm - trent inn vha target
-8-tall- trent inn vha target

Gi labb og nikking kommer ikke frivillig enda, de er target avhengige.

Utrolig hvor godt det hjelper med litt pannekaker. Nå er det bare litt rester igjen til i morgen, da tror jeg vi må begynne å trene inn ett nytt triks. Så blir det ei periode uten pannekaker, kan ikke risikere at hun går lei.-).

Oppsummering ellers....
Vi har god og generalisert stimuluskontroll på;
"På plass"
"Dekk"
"Sitt"
"Sitt opp"
"Stå"
"Kom"
"Fot"
"Hopp"
"Vent"Zelante er nå neste 16 mnd og pelsstellet er redusert kraftig. Det var i mai hun ble klippet helt kort, så pelsen er forholdsvis lang nå, likevel er vi godt under halvtimen hver dag. Kanskje 15 - 20 minutter? Annenhver uke blir snuten, klør og pels under potene klippet - da bruker jeg noe lenger tid. En gang i uka blir hun dusjet - må få bort alt saltet fra pelsen. Men, i det store hele så er det ikke så fryktelig lenge jeg bruker hver dag på pelsstell lenger, heldigvis. Det føles ikke som pelsstell heller, ho ligger på fanget mitt og det er egentlig mer å betrakte som kos. Pelsen hennes er sluttet å floke seg så voldsomt, noe er det jo, men på langt nær så mye som bare for noen uker siden. Det er bra for jeg har fullstendig flokefobi! Ho har fremdeles ikke mistet all valpepelsen, tror jeg, så det blir nok enda midre tid på pelsstellet til slutt, når hun bare har voksenpels.

Ingen kommentarer: