Spennende tider....

Neste uke skal Zelante HD-røntges. Og i slutten av Mars skal hun mentaltestes.-) Fikk mail fra Maj Brit som trengte testobjekt i forbindelse med mentaldommerutdanningen, jeg meldte på Zelante med en gang:-) Hadde uansett tenkt å teste henne. Jeg gruegleder meg! Tenk om det skulle vise seg at hun ikke er så stabil som jeg tror hun er.... Da kommer jeg til å begynne å tvile på meg selv...

Kom til å tenke på at jeg alltid har AA rtg schæferene mine, kanskje jeg burde gjøre det med Zelante i samme slengen? Får sjekke litt på PVH - nettsidene om det er noe AA i rasen. Nå har jeg lest, og konklusjonen er at hun skal testes for det også. Håper det er mulig å få gjort det samtidig som HD-rtg.

Dersom hun er fri for begge deler og mentaltesten er god, så er det cardio og PRA som må sjekkes. I allefall om jeg en gang skal ha kull på henne.....

Ja - også skal vi begynne å filme lydighetstreningene våre.... tror jeg....

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Trenger de flere testobjekter? Vil de ha en monsterrottweiler, tro? :-)

Jeg kommer gjerne opp dit, jeg ;-)

Ville nok også AA røntget, selv om det ikke er påkrevd for rasen. Da er du liksom HELT sikker på at ingenting er galt og at du kan bruke henne akkurat hvordan du vil. :-)

Gleder meg til du får "meket" deg til å filme litt :-)

Britt og Zelante sa...

Skal høre med Maj Brit, sender SMS i kveld:-)

Har ringt og bestillt AA også. Dersom jeg skal ha kull på henne, skal jeg være sikker på at det ikke er noen ulumske sykdommer som valpene kan få!

Hvordan er det på kurset?

Ingrid sa...

Lykke til med MH, det er kjempegøy og lærerrikt. Lea har jo tatt en mh, anbefales virkelig til alle :-)
Snart er det valper her, Lea er trill rund, og hele magen rører seg. vi gleder oss veldig :-)