Hørt om bamsedekk?

Zelante sine dekker har vært relativt sedate. Dette bestemte undertegnede seg for å gjøre noe med i dag. Bare dekker utført med begge frambeina i luften ble belønnet. Hva får jeg? En bamsedekk i slow motion! Har forsøkt å filme slik at dere skal få se, men det er umulig - ho er alltid for nærme meg. Tror ho blir litt forvirret når jeg står med kamera, klikker osv... I forsøket på å filme, har nå mobilen låst seg fullstendig....

Det ho gjør er å elegant løfte begge frambeina opp mot en "bamse" posisjon, så senker ho seg like elegant ned på bakken, helt til ho kommer nesten helt ned. Da mister ho balansen og ho smeller i bakken... :-) Klarer dere å se det for dere? Egentlig så er det en ganske så fasinerende dekk, men om den gir en tier er jeg veldig, veldig usikker på...

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

He he.. Jeg tror jeg skjønner hva du mener :-)

Her tror jeg at jeg ville forsøkt litt tradisjonelle triks. Hvis du absolutt vil shape det inn, ikke les videre ;-)

Jeg har flere forslag:
En leke hun er gira på, gjerne en ball eller noe, kast det mellom beina hennes og under henne når hun sitter. Da vil hun (sannsynligvis) kaste seg kjappere ned for å få tak i den. Eller reise seg. Siden det er Zelante, reiser hun seg sikkert. ;-)

Da kan du prøve å bevisst trene på dette når hun er gira og skikkelig PÅ. Og selvfølgelig kun belønne de som er en smule kjappere enn de andre.

Men du burde absolutt investere i et skikkelig digitalvideokamera sånn at vi får se alt dette rare den derre kule hunden din finner på :-)

Britt og Zelante sa...

Ja, burde nok det... Skal prøve med fotoapparatet må bare lade det først...

Har ingen behov for å shape det inn. Har lært med å velge metode med omhu når det gjelder Z :-)

Ble det rally i dag?

Kari Anne sa...

Ja, ble rally, men lite konstruktiv rallytrening. Fikk istedenfor trent på at hun ikke spiser opp ti uker gamle akitavalper, og at at andre hunder kan leke med folka sine uten at Ayla protesterer høylydt. :-) Og det trengs jo ;-)