Tidlig ute?

I går ble Zelante røntget, vi tok både hofter og albuer. Jeg var en tur innom på Haukeland, mens jeg var der, var sjanglet Zelante seg inn til ei vennine av meg som jobber på odontologen. Der lå hun og sjarmerte alle fremtidige tannleger:-) mens ho fortsatte å sove av seg rusen... Etter at vi kom hjem i går, var ho bare trøtt....

I dag tenkte jeg at jeg skulle sjekke dogweb - bare for morro skyld. Så skulle jeg legge ut spørreundersøkelse om dere syntes at jeg var veldig optimistisk. Men så, vet dere hva? HD-bildene er lest av!!! OG ZELANTE HAR A HOFTER!!!! I dag skal vi feire!!! Jeg er så glad at jeg ikke kan få sagt det. Nå er det bare å vente på albuene, men jeg er sikker på at de er fine også.

A-hofer , A-hofter , A-hofter!! Noen som ikke har hørt det? Zelante har A-hofter:-)

2 kommentarer:

Ingjerd sa...

GRATTIS M A-HOFTER!!!!!!!!!!!!!!!
Gruer som en hund til at Dina skal røntges(17 april...) Hadde en brun tispe på for, før jeg kjøpte Dina, hun ble henta av eier for røntging, og hun kom aldri tilbake...E m forkalkninger.Ene kullbror til Dina er røntget, han er visst fri han også....!

Britt og Zelante sa...

Det er pyton å røntge, har hatt schæfere, en med E og forkalkninger, bare trist... Skrekken sitter dypt! Nå er jeg jublende glad!
Anbefaler deg å betale inn til NKK på forskudd, da får du resultatet fortere.