Sukk....


Kan dere fortå at dommeren kunne mene at det fantes finere portiser enn Zelante? Han syntes faktisk at av alle 12 som var der, så var hun den minst fine og eneste som fikk blå sløyfe :-(. Han hadde vel ikke peiling? Hadde han bare visst hvordan Zelante var inni, da er jeg helt sikker på at hun hadde blitt best in show! han syntes rett og slett at Zelante var "for smal" i front og at hun dermed ikke kunne bli en dyktig svømmer..... De som vant klassen til Zelante fortalte at den som vant denne gangen, hadde fått blå sløyfe for ikke så veldig lenge siden. Jaja, slik kan det gå. Det er ingen tvil om at Zelante både har en smalere beinbygning en de andre som var på utstillingen og at hun er betydelig slankere. Men, jeg synes at en slank hund er fint, jeg synes også at Zelante både virker med spenstig og mer feminin enn de andre.... Men, når det er sagt, det er ingen tvil om at det viste at hennes pels hadde vært klippet helt ned for et års tid siden... og at alt i alt, viste det sikkert tydelig at utstilling ikke er vår hovedaktivitet. Vi fikk det vi trengte, blå sløyfe. Så får vi se på resten etterhvert som det blir sjekket om hun er frisk nok til å avle på. Kanskje stiller vi på en utstilling senere, kanskje gjør vi det ikke - vi får se hva vi finner på.
Resten av pinsehelga tilbragte vi på båttur og besøkte svigerforeldre.

Vi hadde fin vind og fikk seilt ganske mye. Her hjelper Zelante meg med å holde riktig kurs :-) En av favorittplassene er mellom beina mine når jeg stå ved roret.

3 kommentarer:

Shira, Victor og Therese sa...

Nei, desse utstillingsfolka har ikkje alltid heilt peiling på kva som er ein fin og sunn hund! Vi var på labrador-utstilling i helga, og Victor var halvparten så brei som show-labbane, og vinnaren blant nokre unge hannar var rett og slett OVERVEKTIG! Synes ikkje noko særleg om den kulturen der... Bedre lykke neste gang om dåke vil prøve igjen!! :)

Anne Gunhilde sa...

Heisann! Koselig å treffe deg i Haugesund. Prøve igjen med flere utstillinger. Dommerene er bare mennesker med forskjellig smak. Koselig blogg du har her. Jeg skal innom å lese mer en annen dag :o)

Ingrid sa...

Hei, har selv opplevd å vinne utstilling for rasen, for så neste helg fått en langt dårligere plassering. Man vet aldri, og det er bare å prøve seg videre. Er ikke så aktiv selv på utstilling, men det er jo gøy å vinne da :-)