2 År!!!

Fredag som var ble Zelante to år. Tenk det, den lille valpen min er blitt to år.... Jeg har bestemt meg for en ting, når noen kommenterer at ho er litt ivrig, så er det på tide å slutte å si at ho bare er en liten valp :-) Kanskje ikke så rart at folk har sett rart på meg?

På bursdagen fikk ho et nytt kosedyr som ho har på båten, biff og griseører. Presangene falt i smak:-) Vi var med båten i Haugesund, gikk turer på byen og jeg tror ho hadde en fin dag. Bildet under viser en sliten Zelante som koser med kua si.

Ho har også fått seg ny seng til å ha på stua. Den ho har hatt før, skal vi sette inn på rommet hennes slik at ho har noe godt å ligge i mens vi er på jobb. Bildet under illustrerer hvilken av sengene hun likte best, den brune er den nye.....

Nå har ho mistet all valpepelsen og pelsstellet er på et overkommelig nivå. Pelsen floker seg ikke lenger og en god børsting i uke sørger for at ho ser brukbart velstelt ut. Jeg pleier å gi henne en dusj ca annenhver uke, det er mest fordi vi finner på så mye rart som gjør henne skitten.

Når vi ligger i havn, får ho bevege seg fritt på båten, her er en av favoritt posisjonene:-)


I dag har vi vært og trent sammen med andre for første gang på evigheter. De godbitene jeg hadde tenkt å ha til henne var ødelagt, det eneste jeg da hadde var pølser og utrolig nok så trente vi i nesten en time og ho fungerte helt supert, bare på pølser. Det er nesten så jeg ikke kan tro det. Ho var veldig fokusert og egentlig veldig flink. Men jeg hadde ikke laget en plan for treningen og økten ble ganske rotete. Men, men - vi koste oss og hadde det gøy. utrolig deilig at ho var så fokusert og konsentrert - og det enda ho "bare gikk på pølser" :-)

Planer om å sette kull på henne er der fortsatt. Blir bare mer og mer fornøyd med gemyttet!
Prøver å finne på gode navn som vi kan ha på oppdrettet - det er jammen ikke lett. Forslag mottas med takk :-)

4 kommentarer:

Ruth sa...

Var det ett hint om nytt teppe til ny seng? Det ser ut som gulvet var best å ligge på. Klem mamma/ bestemor.

Shira, Victor og Therese sa...

Gratulera så masse med vel overstått dag til Zelante!! :D

Bursdagsklemmer frå Therese, Shira og Victor

Anonym sa...

Så tøff bamse,, greit å ha bursdag;))

Unni sa...

Gratulerer til go'jenta med vel overstått dag! Så fine bilda blir med det nye kameraet! Ikkje "berre" ein svart pelsdott no, nei.... Du må nok finne ei anna unnskyldning enn kvalpefakter no, ja - ho er vel i sin beste alder, fin og spretten! Ho poserer med den største selvfølge ombord - du bør vurdere skipslue framfor sydvest! :-)