Hotellhund

Zelante er ganske erfaren i å bo på hotell, og det er bare kos å ha henne med. Å kjøre heis, gå i svingdør, hilse på hotellbetjeningen – det er bare kos. Ekstra kjekt er det dersom noen fremmede tar heisen sammen med oss – de vil veldig ofte hilse på.

Nå har hun til og med fått eget reiseteppe. Båtteppet som mamme quiltet til Zelante til jul, får hun også bruke når vi er på hotell. Utover det, så blir det spart til båten…. Tror hun gleder seg veldig til å få brukt det oftere. Med en gang jeg finner det frem, så legger hun seg på det og koser seg:-) Det er veldig behagelig å ha henne med på hotell, uansett hvor mye bråk og ståk det er på gangen, så kommer det ikke en lyd fra henne. Ho gidder ikke engang å reise på seg for å gå til døra og sjekke. Det er utrolig deilig at hun er så flink til å slappe av uansett hvor vi er og hva vi gjør!

Når vi kom hjem oppdagde vi at Kitti har tatt hevd på hundesengen. Det er hennes nye favorittplass. Jeg er sikker på at hun har minst ti myke gode kattesenger som vi har kjøpt til henne opp gjennom årene, men ingen av de har falt i smak. Nå har hun altså flyttet opp i hundesengen:-) Og Zelante er forvist til gulvet!

1 kommentar:

Kari Anne sa...

Hehe... ein katt etter mitt hjerta :-)