Zelante henter Le Soleil

Denne helga var endelig tida kommet for at vi skulle hente Le Soleil, og selvsagt måtte Zelante være med!
Vi reiste til Bergen fredag kveld og Zelante fikk utforsket området rundt Håkonshella på kveldsturen.

Lørdag var det litt forskjellig vi måtte ordne før vi kunne legge fra kai, og selvsagt ventet de meldte bygene med å komme til akkurat når vi la fra kai..... Både mennesker og hund ble våte turen videre ble en kald fornøyelse. Til slutt måtte jeg ta med meg Zelante og gå ned i salongen med henne, slik at ho skulle få varmen i seg. Da var ho skikkelig kald... Etter ca tre timer kom vi til Bekkjarvik, og før en bedre middag (biff til alle tre, Zelante sin var altfor liten.....) fikk Zelante seg en tur i nærområdet der.

Når vi pakka for å reise på båten, hadde vi ikke tenkt på at det ville bli mørkt før vi skulle gå turene, så vi hadde glemt å ta med refleksvest både til meg og Zelante. Siden redningsvesten har refleks så ble det løsningen :-)

Trøtte og mette inntok vi hver vår sofaplass, Zelante og kua koste seg skikkelig!
Før vi la fra kai Søndagen ble Zelante kledt på, først med dressen, så med redningsvest. For første gang hoppet ho i land helt av seg selv - rett før vi skulle gå fra kai.... Ho tok seg en god løperunde i Bekkjarvik (lurer på hva de lokale tenkte om en hund som løp rundt i regndress og redningsvest.....), før ho kom jublende ombord og var klar for båtturen. 
Det var like kaldt som lørdagen (om ikke kaldere) og vi hadde virkelig tatt med for lite klær til Zelante. Jammen er det godt at "bestemor" har quiltet pledd som vi kan ha rundt oss for å få varmen, både to og firbeinte!

3 kommentarer:

Ruth sa...

Det såg jo koselig ut, selv om det er kaldt.Fine tepper har dere også ser jeg. Klem mamma.

injosa sa...

Brrr, veit ikkje om eg syns dette såg koseleg ut, når eg veit kor kaldt det kan bli.

Britt og Zelante sa...

Kan forsikre dere begge om at det var MYE kaldere enn det en skulle tro..... :-P. Vi blir nok ikke de store vinteseilerne nei......