Fire uker

"To be or not to be...." det er det store spørsmålet for tiden - er ho gravid - eller ikke? For meg virker Zelante veldig gravid - men, så har jeg aldri hatt en gravid hund før.... Jeg har heller aldri hatt en som har vært veldig plaget av falsk drektighet - enda så mange tisper jeg har hatt. Jeg har nok vert heldig!
For tida så vil ikke Zelante leke med andre hunder- ho blir irritert på de som inviterer henne til lek og ikke aksepterer ett nei for ett NEI! De som kjenner Zelante og vet hvor glad hun er i å leke med andre hunder, vet hvor utrolig det er..... Pattene er fremdeles struttende, og jeg synes at magen hennes har endret seg - blitt litt strammere uten å bli tynnere på ett vis....Ho spiser fortsatt lite, så årsaken er ikke at ho har lagt på seg pga mat i allefall!
Ivar begynte i ny jobb i Bergen på tirsdag og denne uka har Zelante og jeg regjert hjemme alene. Vi har vasket ned alle rommene på loftet, samt pakket litt. Når Ivar er borte flytter Zelante opp i senga - der ligger ho så tett inntill meg som det er mulig å komme. I gårkveld kom Ivar hjem, Zelante var skikkelig glad for å se han., selv om det betydde at ho måtte flytte inn i buret igjen.

Det skikkelig "søte" skjedde i tretida i natt. Da våknet jeg av at Zelante låg i buret sitt og peip - noe hun bare pleier å gjøre om hun må på do, og det er ikke ofte. Jeg stod derfor opp, kledde på meg og tok henne ut av buret. Men, jeg hadde ikke trengt å kle på meg for Zelante skulle ikke ut. Ho skulle ta med seg "kosekua" si og hilse på Ivar! Det var skikkelig søtt å se på  - til tross for at klokka var tre om natta......Tydelig at det var flere enn jeg som var glad for å ha han hjemme!

Ingen kommentarer: