Livet er deilig som byhund!

Zelante begynner virkelig å komme inn i livet som "byhund", jeg tror hun nyter det. Vi går tur på nye plasser flere ganger i uka, og nesten hver dag går vi en eller annen plass der hun kan få løpe løs og leke med andre hunder. Det er litt rart å tenke på at det er flere muligheter for henne å få løpe løs nå når vi bor i en "storby", enn det var når vi bodde i Odda.

Vi har gjennopptatt kontakten med "gamle" venner og hundevenner, og funnet noen nye. De aller fleste hundene vi møter er godt sosialiserte og like glade i å leke som det Zelante er.
Forrige helg var vi en tur og såg på nye huset vårt, tok noen mål osv slik at vi kan bruke ventetida til å planlegge. Da fikk vi hilse på nærmeste nabo, som har to hunder. En ung og en litt eldre. I byggefeltet der vi skal flytte bor det mange hunder, og sjansen for at det skal bli en koselig plass for Zelante også, er veldig stor! Vi gleder oss til å flytte inn.

Vi har meldt oss inn i BSBK og har planer om å begynne å trene fast iallefall en gang i uka. Så får vi se om det kommer noen kurs etterhvert som vi har lyst til å melde oss på. Agility kanskje? Eller Rallylydighet? Eller... noe gøy skal vi finne på i allefall, det er helt sikkert.

Ho har blitt godt vant til at det bor andre i samme hus som oss. Stort sett så bryr ho seg ikke om husvertene i andre leiligheten. Men, når det er middagstid, da synes ho det lukter utrolig godt. Skillet mellom leilighetene er nemlig ei dør, ho oss er den døra i gangen og hos husvertene er den på kjøkkenet..... Når det er middagstid hos naboen, er favorittplassen til Zelante å ligge fremfor døra og kjenne på godluktene. Her en dag overrasket ho meg skikkelig. Jeg var på badet og hørte at Zelante romsterte rundt ute i gangen..... Når jeg kom så langt at jeg fikk sjekket hva hun holdt på med så viste det seg at ho hadde vært på soverommet og hentet ei dyne, den hadde ho lagt framfor døra til naboen også låg ho selv oppå dyna og kjente på alle godluktene :-) Oppfinnsom er ho i allefall!

3 kommentarer:

bjornbra sa...

Hehe, morsom ho er! :) Du må legge ut bilder av huset.

Therese sa...

Oi, eg glemte at eg ikkje var pålogga min egen pc. Kommentaren over var fra Therese! :)

Britt og Zelante sa...

Skal legge ut bilder når vi er flyttet inn, foreløpig har vi ikke så mange bra ;-)

Lurte veldig på hvem Bjornbra var.....