Spennende tider......

Egentlig så hadde jeg ikke tenkt å skrive noe om det enda, men jeg bare MÅ.....

Zelante og Winnie har møttes igjen, for ca ei og ei halv uke siden. Jeg krysser fingrer og håper på resultat i form av små søte Portisvalper!

Som i fjor er Zelante trøtt og sliten for tida. Ho vil veldig gjerne gå tur sammen med Opus og Musti, men å leke med de - det har ho slett ikke lyst til! Ei normal løpetid for Zelante er modrat blødning frem til dag 10 - 11, så reduseres det til ingenting. Denne gangen gikk det som normalt frem til dag 15 (ho sluttet å blø ved dag 11), på dag 15 begynte ho å blø på nytt!!! Jeg fikk nesten "hetta", måtte virkelig ta meg selv i nakken for ikke å hive meg i bilen og kjøre til dyrlegen. Jeg var livredd for livmorbetennelse! Men, siden jeg har hatt ei tispe som har hatt livmorbetennelse, så visste jeg at Zelante var altfor frisk til at det kunne være det.... Jeg ringte derfor til Zelante sin oppdretter for å spørre og ho fortalte at det er et godt tegn på at ho kan være drektig :-) Ho blødde i fem dager mer enn normalt. I tillegg var ho mer hoven og luktet mer løpetid.

Zelante spiser mye for tida og ho har lagt på seg. Siden ho normalt er veldig tynn, så er det bare bra!

Jeg er så spent, håper så inderlig på at endelig skal de valpene jeg har ventet på i over 20 år komme! De er så hjertelig velkommne - alt er klart :-)

2 kommentarer:

Lindis Agnesdotter Kvernevik sa...

Krysser fingrene for dere! Så spennende - du må holde oss oppdatert.

injosa sa...

Kryssar fingrar i Sunnfjord og, håper det lykkast denne gangen.