Skummel hendelse!

Etter middag i dag lot jeg resten av pastaen stå i panna. Panna satte jeg bakerst på kokeplata. Vi har induksjonskomfyr med "tuch-knapper". For ikke så lenge siden hørte jeg noen rare lyder fra kjøkkenet. Når jeg gikk ut for å se hadde Zelante slått på plata på fullt, pastaen freste skikkelig i panna. Nå har vi lært at vi ikke kan ha noe stående på kokeplatene uten at vi har full kontroll på hva Zelante holder på med! Pastaen har svidd ned i panna så den er helt svart....

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Den der VAR virkelig skummel, den! For hva om du ikke hadde hørt lydene?

Unni sa...

Du skal sjå ho var på pølsejakt! Gje Z og Kitti ein kos kvar frå Øystein og meg! Du er så flink å trene Zelante at ho kjem til å framstå som den mest veloppdragne engel!

Unni :-)

Ps. Det er ikkje rart du har bekymra deg over at Z er så rolig, overgangen frå Dina kunne knapt vore større. Men no har du nok havna på eit sunt og normalt nivå!

Britt og Zelante sa...

Du har rett mht til Dina Unni, dere fikk jo virkelig erfare henne :-). Men du kjenner meg, jeg MÅ ha noe å bekymre meg for!

Klemmene er gitt til begge to! Fikk maling og slikking å sende tilbake.-). Hils Øystein!

Om jeg ikke hadde hørt lydene hadde enten varmekontrollen på komfyren fungert (har alsri sjekka den...) Eller i værste fall kunne nok huset ha brent ned. Min største skrekk når dyrene er alene hjemme er at det skal begynne å brenne. Heldigvis har Zelante ett valpesikkert hunderom ho er på når vi er på jobb!