Godt Nytt År!!!

Så er vi tilbake i den vanlige tralten etter ei koselig og avslappende jule og nyttårsfeiring. Zelante har med få unntak oppført seg eksemplarisk. Men, jeg må innrømme - det merkes at hun nærmer seg "pøbel-alderen"!

Julaften forsynte ho seg godt av svigermors bløtkake, mens vi satt ved kaffibordet og spiste.... Kaka stod slik at vi ikke så Zelante, det var slafsingen som røpet henne:-) Juledag tok ho seg en tur på egenhånd, ho var borte i 20 minutter. Det var ikke mulig å finne henne... Etterpå viste det seg at hun bare hadde vært i skogen bak nabohuset, jeg var livredd for at hun skulle gå på veien.

Nyttårshelga tilbrakte vi sammen med en liten kattunge på 9 uker, det gikk over all forventning. Første kvelden når Zelante fikk maten sin stjal kattungen (pjusken) av den, vi var redde for at pjusken skulle bli syk om hun fikk for mye hundemat så vi satte den opp slik at det bare var Zelante som rakk ned i skålen. Overraskelsen var stor da Zelante begynte å spytte hundemat ned på gulvet til Pjusken slik at hun også fikk fortsette å spise! Det var nesten slik at vi ikke trodde det vi så. Heldigvis fikk bror min filmet det, håper bare at han snart sender meg filmen så jeg kan legge den ut og bevise det!

Zelante og Pjusken


Tre stykker som alle liker suksessterte - problemet var at alle tre likte det gule fyllet best....


Zelante og Sissi leker mens de tobeinte prater....

Nyttårsaften gikk greit, i begynnelsen reagerte ho ikke i det hele tatt. Etter ei stund la ho seg med hodet under stolen min og lå det til det hele var over. Ho viste ingen tegn til redsel når vi var ute og det smalt tidligere på kvelden, ei heller når det smalt etter at den store feiringen var over.

Treningen i julen snakker vi ikke om, den har vært totalt fraværende... Nå holder jeg på å lage godbiter a'la Kari Anne, så starter treningen for fullt i morgen. Neste uke skal vi på Thommas og Fanny kurs, gruer meg litt fordi det var ei stor lekse og det er mye vi ikke har rukket å trene på....

2009 blir spennende, førs skal Zelante røntges, så skal hun mentaltestes også skal hun på utstilling. Jeg er litt usikker på hva hun trenger av øyenlysning og cardio testing, det får jeg snakke med oppdretteren om. Jeg mener å ha fortått at hun ikke kan være bærer av Cardio, da trenger hun kanskje ikke å testes for det?

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Haha.. jeg syns jeg ser Z med kaka... :-) Og jeg gleder meg til filmen kommer!

Her begynner vi å bli friske igjen, og nå har vi nettopp kommet inn etter en halvtimes tur, og hosteanfallet har akkurat gitt seg.. Begynner i jobb igjen i morgen, midt oppi mndavslutning.. jippi...

Hva var den store leksa?

Britt og Zelante sa...

Tror du det var pinlig? Hadde nettopp fortalt at jeg er instruktør....

Den store leksa er;
Shape 10 triks (ho har nesten 10 triks men jeg har ikke shapet alle)
Hot target - har ikke begynt...
Burleken - påbegynt

Bra at formen er bedre, hvordan går det med Joey sitt utslett?

Årsrapportering er noe herk... Sitter midt inne i det selv også.

kari anne sa...

Hva er hot target?

Utslettet til Joey er godt igjen, heldigvis :-)