Diverse oppdatering

Søndag var Zelante på sin første skitur! Det gikk over all forventing. Ho hadde på seg trekksele og potesokker og fikk trekke meg på ski, vi hadde strålende sol og det var kjempefint! Jeg var skikkelig imponert over hvor bra det gikk. Vi hadde noen knall og fall, selvsagt på flaten - med masse folk ved siden av, men til å være første gang, så er jeg skikkelig fornøyd. Spesielt i en lang bratt nedoverbakke der vi på ett sted hadde en hund på hver side av oss som stod helt tett inntil sporet. Zelante holdt koken og sprang rett forbi. Jeg ble så forfjamset at jeg holdt på å kjøre på de.... :-)

På turen i går passerte ho også to hunder uten å trekke mot de, treningen vår begynner å gi gode resultat synes jeg.

I dag har vi vært og trent litt med tanke på LP. Vi trente mye på kontakt, dekk og bli og på stimuluskontroll på dekk, sitt, sittopp og stå. Innimellom lekte i mye og vi hadde det skikkelig gøy. Vi trente sammen med en bokser som heter Balder. Vi holdt en avstand på ca 2 meter, da hadde vi god kontakt med begge hundene. Dekk og bli kommer seg nå, ho ligger selv om det er andre hunder i nærheten. Dersom de andre hundene er nærme og beveger seg, så reiser Z seg. Dersom de ligger, eller avstanden er 5 -6 meter så blir ho liggende. Jeg er godt fornøyd.

Kursene starter i morgen, skrekk og gru! Jeg er ganske nervøs. Vi har to fulle kurs + venteliste..... Vi kommer til å kjøre teorien for både valp og voksen samtidig, treningene tar vi etterhverandre. Jeg gruegleder meg! Nå i vår kommer jeg bare til å kjøre kurs her hjemme og det blir bare en kveld i uka, mer kan jeg ikke kombinere med jobben uten at det går utover Zelante

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Så nå kan vi begynne å utveksle instruktørerfaringer også :-) Stilig!!!!

Når månedsavslutningen her er ferdig, skal jeg maile deg om litt ting og tang :-) Og den blir laaaaaang!!

Og nå skal jeg bli rallyinstruktør! Så kan dere leie meg inn, vettu ;-) Høhøhø...

Britt og Zelante sa...

JA! Har faktisk tenkt å spørre om dere skla ha helgekurs i rally:-)

Britt og Zelante sa...

P.S. Gleder meg til mail!