For å si som Kari Anne, "Juhuu"!

I dag var vi ved biltilsynet og trente, totalt var det tre hunder. En trailer som lærekjørte og noen barn som spilte fotball der. Jeg hadde med MYE godbiter som var lammelår.

Vi kom litt før de andre, først gikk vi en luftetur, så startet vi med å trene på innsitter og dekk og bli. Det gikk helt strålende! Zelante var skikkelig fokusert og veldig kjapp til å gjøre det hun skulle. Vi hadde bare økter med stimuluskontroll i dag, ingen frivillige. Etter at vi hadde trent i ca ti minutter, kom de andre. Først fikk Zelante ei pause i bilen mens vi pratet litt. Så fortsatte vi å trene. Fokuset var fremdeles kjempebra. Vi trente i økter på ca ti minutter før ho fikk pause i bilen. Det vi trente på var innsitt,"på plassen", stå og dekk og bli. Alt gikk bare strålende. Til slutt hadde vi hatt så mange vellykkede økter at jeg var singlende tom for godbiter!! Det er ikke ofte det har skjedd i Z si historie! Det virker som at ho bare blir mer og mer giret på trening, kjempekos. Nå har jeg vært og kjøpt videokasetter, så kan vi filme hvor vi er i dag - og med jevne mellomrom :-)

Kan ikke få sagt hvor deilig det er å ha hatt en så effektiv trening med Zelante, sikkert bra at det ble tomt for godbiter, ellers hadde vi vel holdt på enda.....

Ingen kommentarer: