Jula fra Britt sitt ståsted

Denne jula har vi feiret i Selje. Zelante stortrivdes og koste seg. Bildet under viser julegavene hun fikk. Til og med teppet hun ligger på var blandt gavene. Hvor mange hunder er det som har sitt eget quiltet teppe?


I tillegg til teppet fikk  hun nytt band, en kosesau, en flyteleke og en griselabb.

I løpet av jula hadde vi besøk av flere barn. Jeg fikk atter bekreftet det gode gemyttet hennes. Spesielt engang da en gutt på 1,5 år falt ned på Zelante mens hun lå og hvilte. Han traff skikkelig forkjært og det så ut til at albuen hans ble trykt inn i ribbebeina hennes, men hun bare kikket opp på han før ho la seg godt til rette igjen. Det kom ikke engang et lite bjeff. Jeg tror at jeg aldri kommer til å klare å beskrive hvor fantastisk det er å ha en hund som er så trygg og tar alt med stoisk ro.

Vi hadde også besøk av Camilla, hun kom  egentlig for å gå tur med Zelante. Men hun hadde pyntet seg i kjole og å gå ut i kald vind og minusgrader var ikke det lureste da. Derfor ble det mest kos, også gikk hun og Zelante tur mellom stua og kjøkkenet. :-)


Teppet Zelante fikk var maritimt inspirert på oversiden, på underside er det brukt stoff med poteavtrykk   :-) Det er kjempefint og hun skal få ha det på båten vår.

Ingen kommentarer: