Portistreff på Utbjoa

For oss som bor på det litt "perifere" vestland så er det ikke alltid så enkelt å få vært med på portistreff. Derfor var vi et par stykker som slo oss sammen, vi tok kontakt med klubber og oppdrettere og fikk tak i ti navn på Portiser som bor i området. Av disse ti kom hele syv stykker på treff på Utbjoa lørdag 24 juli!! Det var utrolig gøy!
Zelante som er en ekte vannhund kom med seilbåt. Kvelden før den store dagen, satt hun og såg inn i solnedgangen og gledde seg skikkelig:-)

Anne Gunhilde hadde funnet en kjempefin plass, først gikk vi tur langs en flott natursti der hundene kunne løpe løse og kose seg.
Etterpå fant vi oss ei vik der de som følte for det kunne bade og kose seg (både to og firbeinte).
Den yngste hunden var 4 mnd, en liten flott brun hanne som såg ut som om han hadde kjent alle de andre hundene hele sitt liv. Oscar syntes det var stor stas å ha så mange å leke med.
Det var to voksne hanner der, de fant seg hver si tispe å beeile og Zelante var ei av de utvalgte. Zb syntes Zelante var den vakreste tispa han hadde sett på lenge. Ho var så fin at selv etter de egentlig hadde gått fra treffet, så kom han tilbake for å ta et ekstra farvell :-)
Jeg er ikke helt sikker på hvem som koste seg mest, hundene eller eierne. Alle var enige i at treffet var en suksess og at dette vil vi gjenta om ikke så altfor lenge.

Ingen kommentarer: