På båttur

Så er ferien startet og Zelante er denne gangen med på båtturen :-) Vi koser oss ombord alle sammen!
Første stopp var i Bergen, der det ble tur på uterestaurant og masse bykos før vi seilte videre nordover. Vi stoppet i Ytre Sula, nærmere bestemt Djupvågen der Ivar og Zelante tok seg en tur på land. Ei stund etter de var kommet ombord i gjen satt jeg og koste med Zelante når jeg kjente noe skikkelig slimete og ekkelt. Jeg trodde det var en sneile og forsøkte å bare dytte den bort for å kaste den på sjøen, men den satt skikkelig fast. Også viste det seg at det var ei IGLE!!!! For ei som virkelig hater småkryp var det utrolig ekkelt, i tillegg plukket vi ett utall flått av henne..... Jeg hadde faktisk mareritt om natta om den ekle opplevelsen!
Kanskje Zelante merket hvor dum plass vi hadde havnet på for ho var kjapt ombord i gummibåten etter turen og bare stod og ventet på at Ivar skulle komme og ro henne ombord på seilbåten igjen.

Morgenen etterpå hevet vi for første gang anker før Zelante fikk morgenturen sin. Vi gikk ett stykke nordover i leia før vi fant en ny plass, der la vi til kai og Zelante fikk turen sin.
Dagen etter var det skikkelig surt og kaldt og Zelante foretrakk å søke ly under jakka mi. Fra før hadde hun på seg regndress og redningsvest, men det kan dere ikke se på bildet.
Tror jeg må prøve å finne regndress med hette på til henne. Det er mange timer å ligge våt når vi er ute og seiler og det er så dårlig vær.

I dag har hun hilst på en gutt på to år som syntes hunder er skumle og at de skal holde seg så langt borte som mulig. Men, når de begge fikk tid på seg, så endte det med at Zelante fikk nattaklem før han gikk for å legge seg :-)

Ingen kommentarer: