Agility

I kveld tok vi mot til oss og reiste til Os for å være med på trening på hundeklubben der. Det som er så kjekt er at de trener i gangavstand fra huset vårt, noe som betyr at det faktisk er mulig å rekke treninger selv om jeg jobber full dag :-)

Jeg trodde egentlig at det skulle være LP trening, men det var AG. Først var det litt dugnad fordi hindrene skulle flyttes. Så var det trening for de som ville. Dette var folk som kunne sakene sine..... Zelante og jeg ble stående å bare se på, det var litt vanskelig å vite hvordan jeg skulle "gripe an" ei oppsatt agilitybane som egentlig var for "proffer". I tillegg var det aldri så lite pinlig å komme der å trene på det nivået som vi er på. Selv om vi vet at alle har vært nybegynnere en gang - så er jeg ikke helt sikker på at de har vært like mye nybegynnere....

Heldigvis var det ei hyggelig dame og ei jente som forstod hvordan vi hadde det og  forbarmet seg over oss. Vi startet med å trene "hopp" - først ett hinder - så to. Belønninga var godbit som havnet i ei skål når Zelante var på vei mot hoppene. Det gikk kjempefint. Zelante elsker både å løpe og å hoppe, så ho storkoste seg!

På slutten fikk vi tips om at Bergen Agilityklubb har trening for nybegynnere på mandager og at det kan være lurt å begynne der. Jeg tror nok at vi kommer til å prøve det! Har veldig lyst til å gå på ett "skikkelig" kurs. Men, jeg vil helst gå på ett som går over flere kvelder i stedet for i helger. På nettet finner jeg bare kurs som går i helger......  Om det er noen som vet om noen gode kurs i Bergen og omegn - på kveldtid - så takker jeg for tips :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hør med med Klikkerkult og Lise, om hun planlegger agilitykurs til høsten: http://klikkerkult.no/

Vi går på et nå og er veldig fornøyd.

Roo & Cecilie

Britt og Zelante sa...

Takk for tipset ;-) Nå har vi sendt mail!

Hvor trener dere?

Carina Josefine sa...

Noen hunder er kanskje fodt drevne agilityhunder, men de aller aller fleste av oss har hunder som alle har vaert veeeldig nybegynner en gang!

Lykke til videre :)