Løvstakken

I dag har det vært strålende vår i Bergen (om det går ann å si det....). Dagen har stått helt i hundens tegn - selv om ikke Zelante har fått være med hele tiden.
Først var jeg på utstilling på Bønes, der var det 22 flotte portiser. Noen mer stylet enn andre, noen gikk gladere ut enn andre.... Og siden Zelante var hjemme - kunne jeg gå rundt og kikke på alle de andre rasene som var der også. Mye fint å se!!

Det jeg synes er mest trist på utstillinger er måten mange hunder blir behandlet på. Det er rett og slett skremmende. Jeg såg ikke noe negativt i ringene, men utenfor - skrekk og gru! Heldigvis såg jeg også mange som tydelig trener positivt med hundene sine. Så, er det bare å håpe og tro at litt etter litt så vil det bli færre og færre av de som straffer hundene sine - også i utstillingsringen.

Etter utstillingen var det Zelante (og Ivar) sin tur. Det var Ivar som bestemte hvor turen skulle gå, og valget falt på Løvstakken. Vi gikk fra Kråkenes og opp.

Totalt brukte vi nesten fire timer på turen. Zelante fikk løpe mye løs, og ho løp og løp. Egentlig er det båndtvang nå, og normalt så overholder jeg den. Men, Zelante holdt seg nærme oss og kom som ett skudd på innkallingen, da kan ho få lov til å ta seg skikkelig ut. Etter turen, inntok ho sofaen og der har ho lagt og sovet i hele ettermiddag.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Der såg det flott ut, er det like ved der de bur??

Britt og Zelante sa...

Ja, det er det. Hadde vært en fin tur for deg ;-)