Hvorfor så stille?

2011 har vært et travelt år - så langt. To flyttinger, opp pussing +++ har tatt og tar si tid. Derfor blir blogg helt nedprioritert for tiden.
Det har gått bra med Zelante etter at ho ble angrepet, ho er ikke like raskt fremme med fremmede hunder som ho var tidligere, men tar det litt roligere. Utover det, så kan jeg ikke merke noen stor forskjell hos henne.
For tiden "hjelper" Zelante oss så godt ho kan når vi holder på å pusse opp huset. Resultatet er den verste flokepelsen ho noensinne har hatt og når vi nå er ferdige med mesteparten av støvingen, skal ho klippes helt ned. Tapetlim og maling kombinert med pussestøv og en skikkelig regnsommer er ikke akkurat ideelt for en portispels. Jeg har gitt opp å holde henne flokefri med børste og kam og bare bestemt meg for å  klippe henne ned når vi er ferdige med det verste.
Zelante har taklet begge flyttingene veldig godt, her vi bor nå får ho mye frihet. Kan løpe løs på de fleste turene vi går - og vi treffer ofte andre hunder ho kan leke med.

Ingen kommentarer: