Spennende tider

Av og til er livet ufattelig spennende. Det har det vært for meg i det siste....
Zelante er etter hvert blitt så gammel at hennes siste mulighet for flere valper - det er på denne løpetiden. (I alle fall etter anbefalinger fra NKK). Jeg hadde planlagt kullet lenge. Hadde avtale om hanhund og egentlig alt klart. Men, så av mange forskjellige årsaker så trodde jeg at det ikke ville bli mulighet for kull denne gangen. Jeg varslet hanhundeier og de som hadde tatt kontakt ang valpekjøp at dessverre - det blir ikke kull denne gangen.
Men så, i starten av løpetiden ordnet plutselig alt seg og muligheten til å ha et kull var der.

Da var det ting virkelig begynte å bli spennende. Han jeg hadde avtale om hanhund med - og hanhunden bor i Portugal og er Rodrigo Pinto. Planen var i utgangspunktet å få flydd hunden hit - men det viste seg å være lettere sagt enn gjort.... Til slutt viste det seg at den løsningen som var både best og billigst var å få flydd både sønnen til Rodrigo og hunden hit på en liten "vinterferie".

Jeg fikk sjekket progrestron på Zelante og det så ut til at vi skulle rekke å få hunden hit til oss. Søndag ettermiddag var hund og eier på plass, fra Zelante og Summer (som hanhunden heter) møttes til første parring var et faktum tok det ca femten minutter. Det er vel det en kaller kjærlighet ved første blikk? Nå er første del av spenningen over. Vi rakk å få Summer på plass før det ble for sent. Neste spennende tidspunkt nå er om ca tre uker. Da kan vi få tatt ultralyd og forhåpentligvis få bekreftet at det er valper der.


1 kommentar:

injosa sa...

Oi, det må eg sei, då venter vi i spenning.